Inspiration

Inspiration til boligindretning med
FAIRYTALE FLOWERS®


Vores blomster

FAIRYTALE FLOWERS® fås i mange forskellige farver, og kan bruges både inde og ude. Vores sortiment dækker hele året, så du kan altid finde en blomst der passer til dig og din bolig.
Du behøver ikke at have dårlig samvittighed over at smide blomsterne ud når de har stået ca. 3 til 4 uger i din bolig. Blomster er biologisk nedbrydelige, og gør gavn på kompostbunken. Nogle blomster kan faktisk også plantes ud i haven når de er afblomstret inde.

Stylistens idéer

Ifølge Mie Lerche Bach - indehaver af LERCHE design i Odense - har planterne atter fundet vej ind i vores bolig. Hun siger: "Planter er lækre, livsbekræftende elementer, der er med til at understøtte vores stil". Et godt råd fra den stilsikre interiør-designer er, at man skal vælge sine planter med omhu og sikre sig, at de planter man vælger, komplimenterer husets indretning. Vi udfordrede Mie og bad hende vise dig hvordan du kan understøtte din stil med FAIRYTALE FLOWERS®.

Din bolig

Mangler du ideer til at indrette dig med blomster i din bolig? Her finder du en masse ideer og spændende inspiration. Har du spørgsmål kan du sende en e-mail til Anett Madsen på: am@pkm.dk.

Gartneriet PKM A/S ejer og har copyright på alle billeder, som kun udlånes til kunder og forretningsforbindelser i forbindelse med markedsføring af vores produkter. Billederne må ikke videresælges og enhver uautoriseret brug er forbudt. Alle udlånte billeder må kun anvendes i forbindelse med Gartneriet PKM A/S og FAIRYTALE FLOWERS® varemærker og med anvendelse af de korrekte produktnavne.