Varemærket
FAIRYTALE FLOWERS®

Et varemærke forpligter og skaber forventninger

PKM’s kendte varemærke FAIRYTALE FLOWERS® blev lanceret i 2001. At PKM har valgt FAIRYTALE FLOWERS® med H.C. Andersens profil i logoet er ikke tilfældigt. Vi ønsker et genkendeligt varemærke med forbindelser til virksomhedens historie og rødder. Med FAIRYTALE FLOWERS® har vi gjort det lettere for kunderne at genkende vores produkter.
For det første er PKM beliggende i Odense som også er H.C. Andersens fødeby. For det andet minder PKM’s historie om H.C. Andersens kendte eventyr om ”Den grimme ælling”, der måtte så grueligt meget igennem, før den kunne se sit spejlbillede i søen og var blevet forvandlet til en smuk svane. PKM havde nogle hårde år i starten af 90'erne, men er ved hjælp af gode medarbejdere og satsning på de rigtige produkter, kommet helskindet igennem krisen. For det tredje er vore smukke blomster jo et eventyr i sig selv.
PKM er fast besluttet på at indfri forventningerne hver gang vore kunder vælger et produkt fra FAIRYTALE FLOWERS®, og vi vil også give vore kunder nye og gode oplevelser med vore smukke blomster. Der er hård konkurrence i branchen, derfor satser vi vedvarende på produktudvikling så vi hele tiden kan præsentere nye produkter, som kunderne let kan identificere via vores varemærke.

Produktudvikling

PKM's produktudviklingsafdeling arbejder både med udvikling af nye produkter, og med forbedring af det bestående sortiment. Dermed sikrer vi at kunderne får det størst mulige udbytte af vore planter, for et af vore vigtigste mål er tilfredse kunder, som har lyst til at købe og genkøbe vore produkter og således forbinder dem med kvalitet.
Vores produkter er sortsregistrerede og markedsføres under det beskyttede varemærke FAIRYTALE FLOWERS®. Endvidere er MEE®, WONDER®, MARY MEE®, FLAME® og FIRE® registrerede varemærker. Det er kun FAIRYTALE FLOWERS® der producerer den originale GET MEE®. Vi sælger ikke småplanter eller halvfærdige planter i Europa. 
PKM har licensproduktion i Nordamerika, Canada og Japan. FAIRYTALE FLOWERS® er med til at bringe farver og liv ind i din hverdag. Som H.C. Andersen selv har sagt: ”At leve er ikke nok. Solskin, frihed og en lille blomst må man ha´" og det kan vi jo kun give ham ret i.