Information til
salgsselskaber

FAIRYTALE FLOWERS® sortiment består af Campanula, Schlumbergera, Rhipsalidopsis, Gentiana, Muehlenbeckia og Helleborus. Se vores sortiment og find oplysninger om hvornår de forskellige kulturer er sæsonaktuelle.
For at sikre at der er overensstemmelse mellem det vores kunder ønsker og det vi leverer, har vi lavet en oversigt over hvordan Campanula GET MEE® ser ud i de 5 forskellige udviklingsstadier, som vi pakker efter her på Gartneriet PKM A/S.
Produkter fra FAIRYTALE FLOWERS® leveres i vores eksklusive guldsvøb med logo. Vores serviceydelser omfatter Normpack, Mix, Poser og Klæbe- og Stiketiketter. 
PKM har valgt at fokusere sin produktudvikling på Campanula, Schlumbergera, Gentiana og Rhipsalidopsis. PKM investerer løbende i produktudvikling hvert år, det sikrer at vi løbende kommer med spændende plantenyheder og at vores sortiment optimeres for så vidt angår holdbarhed og prydværdi.
Vi laver et nyt katalog hvert år, som udkommer i januar i forbindelse med vores deltagelse på IPM, verdens største udstilling for prydplanter. Læs FAIRYTALE FLOWERS® 2020 brochure online.
I vores billedbank finder du billeder af vores salgsplanter i forskellige potte-størrelser og farver. Billedbanken er delt op i vores fire hovedkulturer Campanula, Schlumbergera, Rhipsalidopsis og Helleborus.

Spørg løs

Vores billeder er til fri afbenyttelse, man skal blot være opmærksom på at PKM's produkter er sortsregistrerede og markedsføres under det beskyttede varemærke FAIRYTALE FLOWERS®. Produktnavnene GET MEE®, MEE®, FLAME® og FIRE® er registrerede varemærker. Det betyder at du altid skal huske at benytte den korrekte produktbetegnelse og tilføje det lille '®' efter produktnavn og varemærke. Du er altid velkommen til at kontakte PKM's salgsteam på tlf.: +45 6618 9074 eller på e-mail: pkm@pkm.dk.