Pasningsvejledning

Campanula

Placering

Campanula kan bruges både ude og inde, og skal placeres lyst, men ikke i direkte sollys. GET MEE® og Pretty MEE® vil brede sig og skabe et smukt bunddække, som vil blomstre 2 til 3 gange årligt fra og med juni til og med oktober. GET MEE® og Like MEE® er vinterhårdføre, det betyder at de kan overvintre hvis du planter dem i haven, senest i løbet af august, så planterne kan nå at etablere deres rodnet. Vi anbefaler 6 - 8 10,5 cm GET MEE® pr. kvm.

Vanding

Vandes moderat, må ikke overvandes eller tørre ud. Løft potten, hvis planten føles let skal den vandes. Sæt planten i en skål med vand og lad den stå til den har suget godt. Vandes straks efter udplantning, derefter regelmæssigt.

Temperatur

Campanula trives bedst ved kølige rumtemperaturer, min. 10° C og max. 32° C. Placeres Campanula et sted med høj rumtemperatur, skal de vandes oftere. Campanula er særdeles velegnet til udplantning i havebede og krukker.

Gødning

Det er ikke nødvendigt at tilføre gødning i forbindelse med udplantningen da jordklumpen indeholder gødning. Overvintrende GET MEE® og Like MEE® bør gødes let i vækstperioden fra april til juli.