Gentiana

Rocky Diamond®

By FAIRYTALE FLOWERS®

Gentiana Rocky Diamond® er en ny kultur på Gartneriet PKM A/S. I 2018 vil vi markedsføre de 5 populære Gentiana-sorter: Edna Star (hvid), Pink Star (rosa), Royal Stripes (dobbeltfarvet blå/hvid), Blue Eternity (blå) og Blue Heart (blå) som 10½ cm.
Gentiana kan bruges inde og ude, den er vinterhårdfør, og dermed velegnet til udplantning. Gentianas blomster er klokkeformede og meget farveintense, og planten har en lav og kompakt væktsform.
Gentiana stortrives i stensætninger og havebede. Gentiana giver også god kulør i potter og krukker, både i haven og på terrassen. Anvendes Gentiana som potteplante indendørs, skal den placeres på en solrig plads.
Ønsker du mere information om Gentiana Rocky Diamond® så ring til PKM's salgsafdeling på tlf.: +45 6618 9074.

Gartneriet PKM A/S ejer og har copyright på alle billeder, som kun udlånes til kunder og forretningsforbindelser i forbindelse med markedsføring af vores produkter. Billederne må ikke videresælges og enhver uautoriseret brug er forbudt. Alle udlånte billeder må kun anvendes i forbindelse med Gartneriet PKM A/S og FAIRYTALE FLOWERS® varemærker og med anvendelse af de korrekte produktnavne. Hvis du vil have billederne i høj opløsning, så send en e-mail til pkm@pkm.dk.