Helleborus

HELLEBORUS

By FAIRYTALE FLOWERS®

Helleborus - 14 cm
Historie
Helleborus - også kendt som 'Almindelig Julerose' - vokser vildt i de europæiske bjergegne, hvor den gror i lyse skove og skovenge på kalkholdig muldbund.
Anvendelse
Når foråret bryder frem, og jorden igen er fri af frost, kan du plante Helleborus i din have. I naturen vokser Helleborus i en godt muldet lerjord, gerne i skovbryn, hvor de står delvist i skygge. Plant Helleborus i kanten af buske eller træer. Jorden skal være veldrænet muldet, og planten ikke må tørre ud.
Gode råd
Anvendes ude. Vinterhårdfør staude, som kan overvintre hvis den plantes i havebedet tidligt på efteråret. Dekorativ både i krukker og havebede. Store smukke blomster med lang holdbarhed.

Hvis du vil have billederne i høj opløsning, så send en e-mail til pkm@pkm.dk.

Gartneriet PKM A/S ejer og har copyright på alle billeder, som kun udlånes til kunder og forretningsforbindelser i forbindelse med markedsføring af vores produkter. Billederne må ikke videresælges og enhver uautoriseret brug er forbudt. Alle udlånte billeder må kun anvendes i forbindelse med Gartneriet PKM A/S og FAIRYTALE FLOWERS® varemærker og med anvendelse af de korrekte produktnavne.