Værdier

PKM skal være en attraktiv arbejdsplads, det opnår vi gennem disse 5 ord, som skal kendetegne PKM’s værdisæt:

ENGAGEMENT
Ledelsen opstiller klare mål og giver klar kommunikation. Vi vil sikre høj effektivitet og kvalitet i alle vores handlinger. Ledelsen involverer medarbejderne, og behandler alle med åbenhed og respekt. Vi sætter pris på mennesker der tager ansvar, engagerer sig i virksomheden og kommer med idéer til, hvordan vi kan forbedre og udvikle os. Vi kan og vi vil. RESPEKT
Alle relationer skal baseres på respekt, ærlighed, loyalitet og hensyn. Alle medarbejdere skal have mulighed for at påvirke, udvikle og forbedre egne kompetencer for at nå egne såvel som virksomhedens mål, og tager del i ansvaret både for egen og for virksomhedens udvikling.
RUMMELIGHED
Vi respekterer hinanden og vores forskelligheder, og vi er åbne overfor alle, der yder et bidrag.
FORANDRINGSPARATHED
Vores måde at arbejde på skal være præget af forståelse, accept og positiv indstilling til forandring, på alle niveauer i virksomheden.
UDVIKLING
Vi vil være nyskabende og udvikle vores produkter og markedsrelationer. Vi skal være ambitiøse og hele tiden stræbe efter at blive bedst, det handler om at skabe og udvikle det størst mulige potentiale i virksomheden og i vores samarbejde med andre. Med andre ord - aldrig færdig, altid på vej.