PKM Produkter

Sortiment

Et bredt udvalg af kvalitetsplanter fordelt på alle sæsoner

Hos GARTNERIET PKM producerer vi et bredt udvalg af smukke planter og blomster. Fælles for dem alle er, at de er forældlet til bedre at modstå diverse sygdomme, og at være flotte, ranke og rige på blomster.

Under FAIRYTALE FLOWERS® varemærket består sortimentet af Campanula, Schlumbergera, Rhipsalidopsis, Gentiana, Muehlenbeckia, Helleborus, Lavendula, Thymus, Bouvardia, Crassula og Berry Bux.

Herudover er PKM i konstant udvikling og søger efter nye planter, der dækker markedets behov og forbrugertrends verden over. 

Se alle de aktuelle kulturer i vores sortiment opdelt per sæson. 
 
 

Produkt-udvikling

5% af PKMs omsætning kanaliseres direkte til produktudvikling

Vi har valgt at fokusere på Campanula, Schlumbergera, Rhipsalidopsis, Gentiana samt Crassula og arbejder konstant på at komme med endnu bedre produkter under varemærket FAIRYTALE FLOWERS®.

GENETISK BASIS

Udviklingsafdelingen er fyldt med mange Campanula-arter og en bred genetisk basis indenfor de enkelte arter. Således rummer udviklingsafdelingen mange hundrede forskellige kloner af GET MEE®, der sikrer grundlaget for de mange løbende forbedringer produktet kræver for at følge med tidens krav og fortsat være et populært kvalitetsprodukt. Tilsvarende forhold gælder for vore øvrige produkter.

 

DYRKNING

Gartneriet PKM har nogle moderne væksthuse, der gør at vi i høj grad er i stand til at give planterne de forhold, hvorunder de vokser bedst og de kan dermed sendes ud af gartneriet med et højt sundhedsniveau. Som et eksempel placerer vores planterobotter de enkelte småplanter i salgspotten med millimeternøjagtighed dag ud og dag ind således, at den lille småplante er hævet 1cm over jordoverfladen. Derved skabes et tørt klima omkring rodhalsen, som typisk er det første angrebspunkt for sygdomme under dyrkning og distribution. Opformeringsprocessen kontrolleres løbende i vores sundhedslaboratorium således at der kun høstes stiklinger på sunde planter – uden et sundt udgangspunkt er det svært at opnå et sundt og succesfuldt slutprodukt. Ud over at have fokus på et højt hygiejneniveau arbejdes der i produktudviklingen også intenst med resistens – fra det enkelte frø spirer til det endelige produkt er klar 5, 8 eller måske 10 år senere. Det genetiske udgangspunkt har sammen med moderne væksthuse og dedikerede medarbejdere gjort at PKM gennem det sidste årti har kunnet flytte grænserne for sundheden, farveintensiteten, holdbarheden, leveringssikkerheden, knopantallet og bredden i sortimentet af Campanula. Tilsvarende forhold i Schlumbergera og Rhipsalidopsis gør at vi i dag er i stand til at levere disse på et højt sundhedsstadie i en ensartet og høj kvalitet til glæde for forbrugere og salgsselskaber.

Emballage

Flot og funktionel emballage der viser vores fokus

I udviklingen af emballage til vores planter har vi fokus på både at afspejle planternes høje kvalitet, sikre at de skiller sig ud i butikkerne og tage hensyn til miljøet.
Produkter fra FAIRYTALE FLOWERS® leveres i vores eksklusive svøb med logo. Vores serviceydelser omfatter Normpack, Mix, Poser og Klæbe- og Stiketiketter.  

inspiration

Tilmeld dig PKM's nyhedsbrev og hold dig opdateret

Du kan altid afmelde dig vores liste nederst i vores nyhedsbrev