Fairytale Flowers®

vores garanti for kvalitet

Et varemærke forpligter og skaber forventninger

PKM’s kendte varemærke FAIRYTALE FLOWERS® blev lanceret i 2001. At PKM har valgt FAIRYTALE FLOWERS® med H.C. Andersens profil i logoet er ikke tilfældigt. Vi ønsker et genkendeligt varemærke med forbindelser til virksomhedens historie og rødder. Med FAIRYTALE FLOWERS® har vi gjort det lettere for kunderne at genkende vores produkter.
Vi er fast besluttet på at indfri forventningerne hver gang vore kunder vælger et produkt fra FAIRYTALE FLOWERS®, og vi vil også give vore kunder nye og gode oplevelser med vore smukke blomster. Der er hård konkurrence i branchen, derfor satser vi vedvarende på produktudvikling, så vi hele tiden kan præsentere nye produkter, som kunderne let kan identificere via vores varemærke.

En historie vi er stolte af

Med rødder i Odense, verden som inspiration samt et nysgerrigt og ansvarligt sind, skrev og skitserede H.C. Andersen sine eventyr. Eventyr der skabte glæde hos både store og små. Eventyr som ved første øjekast underholdt men som ved nærmere eftertanke satte etiske emner i fokus. Man kan vel sige, at H.C. Andersen gik forrest og på sin helt egen måde satte fokus på god opførsel, ansvarlighed, rigtigt og forkert. Ligesom hos forfatteren ligger der dybt i vores odenseanske rødder et ønske om at skabe eventyrlig glæde og tage naturligt ansvar. Vi vil skabe blomster til dig med omtanke. Med udgangspunkt i god opførsel – i stort som småt, for mennesker, natur og dyr – sætter vi standarden for en mere klimavenlig planteproduktion. Derfor er vores blomster og planter mærket med Fairytale Flowers. Det er din garanti for, at du kan skabe dit eget eventyr med blomster og god samvittighed.

registrerede varemærker

En portefølje af stærke subbrands under FAIRYTALE FLOWERS®

Vores produkter er sortsregistrerede og markedsføres under det beskyttede varemærke FAIRYTALE FLOWERS®. Endvidere er MEE®, WONDER®, MARY MEE®, FLAME® og FIRE® registrerede varemærker. Det er kun FAIRYTALE FLOWERS®, der producerer den originale GET MEE®. Vi sælger ikke småplanter eller halvfærdige planter i Europa. 
PKM har licensproduktion i Nordamerika, Canada og Japan. FAIRYTALE FLOWERS® er med til at bringe farver og liv ind i din hverdag. 
 
PKM’s produktudviklingsafdeling arbejder både med udvikling af nye produkter, og med forbedring af det bestående sortiment. Dermed sikrer vi at kunderne får det størst mulige udbytte af vore planter, for et af vore vigtigste mål er tilfredse kunder, som har lyst til at købe og genkøbe vore produkter og således forbinder dem med kvalitet.

Tilmeld dig PKM's nyhedsbrev og hold dig opdateret

Du kan altid afmelde dig vores liste nederst i vores nyhedsbrev