Emballage

FORTID OG FREMTID MØDES

Emballage med histore

Emballagen på vores planter afspejler alt det vi står for hos PKM & Fairytale Flowers; vores rødder, historie, kvalitet, filosofi i planteproduktionen samt nu-og fremtidens uomgængelige krav til at tage hensyn til naturen omkring os. 
Vores Fairytale Flowers logo markerer og garanterer vores høje kvalitet, men signalerer samtidig vores odenseanske rødder med H.C. Andersen som inspirationskilde. Den fine stregtegning som illustrerer blomsterne er inspireret af H.C. Andersens eventyrlige univers samt hans måde at udtrykke sin kreativitet og holdninger gennem både fortællinger, illustrationer og klip. Den viser, at vi ligesom ham, ønsker at rykke grænser samtidig med at vi med vores planter bidrager med små eventyr i hverdagen. Det brune papir, de naturlige farver og de uundværlige bier, der sværmer om blomsterne, udtrykker vores ønske om at fortælle forbrugerne, at vi arbejder aktivt på at passe på vores miljø og gøres vores til at skabe en mere bæredygtig planteproduktion. Så et valg af blomster fra Fairytale Flowers er også et valg om en højere grad af ansvarlighed.

TYPER AF EMBALLAGE

en bred portefølje kræver forskellige emballagetyper

Vores mange forskellige blomstertyper og størrelser kræver naturligvis forskellige typer af emballage. Emballage der både skal sælge, transportere og beskytte vores planter, så vi sikrer at de kommer bedst muligt fra gartneriet ud til butikkerne og videre til kundernes hjem. 

Hver plante plantes i en grøn plastpotte, hvis størrelse afhænger af plantens størrelse. De tilgængelige pottestørrelser afhænger af, hvilken variant der er tale om. Tilgængelige pottestørrelser for de forskellige planter kan ses på den enkelte variants produktside. Find oversigten over produktsiderne her.

Planterne pakkes en papirs eller plastpose, hvoraf varemærke og plantens navn fremgår.  

Herefter placeres planterne i plasticbakker med varierende antal  afhængig af pottestørrelse og hvilken  blomst der er tale om. Dette letter transport og beskytter planterne.

Alternativt kan blomsterne pakkes i plasticbakker, hvor der placeres et svøb i papir, som giver beskyttelse af og samling på planterne og viser vores varemærke. 

PLAST ELLER PAPIR?

Udfra et miljømæssigt perspektiv har vi i PKM valgt at føre 2 typer af emballage. Nogle af fordelene ved henholdsvis papir og plast er følgende:

PAPIR

PLAST

Tilmeld dig PKM's nyhedsbrev og hold dig opdateret

Du kan altid afmelde dig vores liste nederst i vores nyhedsbrev