PKM’s SamleDE besparelse i CO2 udledning – el og varmE

PKMs co2 reduktion fra 2005-2023

CO2-reduktion

Gartneriet PKM HAR SKABT En imponerende 63% reduktion fra 2005 til 2023

MÅLT PÅ FORBRUG AF EL & FJERNVARME

I Gartneriet PKM er vi stolte af vores betydelige bidrag til bæredygtighed gennem en imponerende reduktion på 63% af vores CO2-aftryk af el og fjernvarme fra 2005 til 2023. Vores fokus på energieffektivitet og vedvarende energikilder har været hjørnestenen i denne rejse.

Vores Udgangspunkt

Selvom den officielle baseline for CO2-udledninger er 1990, har vi valgt at fokusere vores beregninger fra 2005 og frem. Dette giver et mere præcist billede af vores fremskridt og afspejler vores dedikerede indsats i en moderne kontekst.

Udfordringer og Løsninger

På trods af udfordringer som COVID-19-pandemien og den globale energikrise, som har forsinket vores mål om CO2-neutral fjernvarme, er vi fortsat engagerede i at nå vores bæredygtighedsmål. Vi er sikre på, at med de rette tiltag vil CO2-neutralitet blive en realitet.

Fremtidens Investeringer

Vi ser fremad mod 2025, hvor vi planlægger at reducere vores CO2-aftryk yderligere gennem betydelige investeringer i energibesparende teknologier som LED-belysning, automatiserede gardiner og avancerede klimacomputere. Disse tiltag vil hjælpe os med at fortsætte vores rejse mod en grønnere fremtid.

Dedikation til Bæredygtighed

Vores succes er resultatet af en målrettet energipolitik, stærkt ejerskab, og et dedikeret fokus fra alle medarbejdere hos Gartneriet PKM. Vi er forpligtede til at spille en aktiv rolle i at reducere CO2-udledninger inden for drivhusproduktionen i Danmark.

Tilmeld dig PKM's nyhedsbrev og hold dig opdateret

Du kan altid afmelde dig vores liste nederst i vores nyhedsbrev