PKM passer på
miljøet

Uanset hvor i verden vi producerer planter er miljøet vigtigt for PKM. Derfor har vi forpligtet sig til det internationale miljøregistreringssystem MPS - Milieu Programma Sierteelt og har nu opnået følgende MPS certificeringer: 
Læs mere om MPS her Milieu Programma Sierteelt.
I 2004 blev PKM klassificeret som et MPS A-gartneri. Her vurderes produktionens ressourceforbrug i et helhedsperspektiv og der stilles krav til forbrug af energi, næring og pesticider samt affaldshåndtering.
I 2012 blev PKM MPS-GAP certificeret. MPS-GAP omfatter produktion af blomster og planter, og matcher på disse områder Global Gap. GAP står for Good Agricultural Pratice, og når man bliver MPS-GAP certificeret vurderes produktionen i forhold til miljø, produktionsforhold og arbejdsmiljø.
MPS-GAP Certifikatet beviser at PKM imødekommer den Europæiske Detailsalgsorganisation EUREP’s kriterier for en sikker, bæredygtig og sporbar produktion af høj kvalitet.
I 2014 fik PKM MPS SQ (Socially Qualified) certifikatet, som viser at PKM's produkter er produceret under gode arbejdsforhold, hvilket omfatter diverse sundheds-, sikkerheds- og ansættelsesforhold. Klik på logoerne for at se de forskellige certifikater:
Projekttitel: Energibesparelse med gardiner til potteplanteproduktion
Energioptimeringsprojektet omhandler en varmebesparelse ved opsætning af nye skygge- og isoleringsgardiner i 5 væksthuse på ca. 10.000 m2.
Projekttitel: Hybridanlæg med højtryksnatriumlamper og LED lamper til væksthus
For reduktion af strømforbrug er der installeret hybrid lysanlæg i 10.480 m2 væksthuse.